12 de gener de 2009
12.01.2009

Torna la família més irreverent

Antena 3 estrena avui la tercera temporada de "La familia Mata" amb noves incorporacions

12.01.2009 | 01:00
La familia Mata al complet, amb la incorporació d´Eva (Alexandra Jiménez), ara més corrosiva i transgressora que mai.

Antena 3 estrena avui, en prime time, la tercera temporada de La Familia Mata, que torna amb un humor més corrosiu i transgressor. En aquesta nova etapa s'incorporen en el repartiment dos nous personatges als quals donen vida Alexandra Jiménez (Los Serrano) i Ana Ruiz (Camera Café).
En la tercera etapa, la família més gamberra de la televisió rebrà una gran sorpresa: l'aparició d'Eva (Alexandra Jiménez), la filla se?creta d'Arturo. La jove s'ins?tal·la?rà a casa dels Mata per acabar de revolucionar la ja de per si esbojarrada casa. La familia Mata va tancar la segona temporada el passat juliol amb una mitjana d'audiència de 2.655.000 espectadors (16,1% de quota de pantalla).

Els nous personatges
Pels volts de 1981 Gloria va dir a Arturo que estava embarassada per segon cop. L'alegria d'Arturo era tan gran que se'n va anar a emborratxar per celebrar-ho i, no sap com, va acabar al llit amb una altra dona. Així és com van concebre Eva. La seva mare sempre li va dir que el seu pare havia mort, però un dia es va assabentar que era mentida. I va decidir buscar-lo. Eva és una aspirant a actriu, que després d'alguns anys fent classe d'interpretació en una acadèmia de Zamora, ha arribat a Madrid decidida a convertir-se en la protagonista de la nova pel·lícula d'Amenábar. El problema és que la noia no està gaire ben dotada per a la interpretació, cosa que compensa amb un incombustible optimisme.
Ana Ruiz, per la seva banda, és Carla, una sevillana que ja fa anys que viu a Madrid, i es busca la vida en diferents feines. Entra a treballar a l'ETT que han muntat Susana i la seva tia Mónica i aviat s'integrarà en el grup. Carla és una noia simpàtica, oberta i que diu allò que pensa sense pensar en les conseqüències, cosa que li ha portat més d'un problema.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema