13 de gener de 2009
13.01.2009

Com són i què pensen els adolescents de Catalunya?

TV3 estrena aquesta nit, en horari de màxima audiència, "Oik mentns", un programa presentat per Roger de Gràcia que pretén conèixer els adolescents

13.01.2009 | 01:00
Oscar Rodríguez, Llum Barrera, Jaume Sobrequés, Toni Moog, Roger de Gràcia i Susanna Bergés.

TV3 estrena avui a les 22.15h, Oik Mentns, un espai presentat per Roger de Gràcia que pretén conèixer com són i què pensen sobre diversos temes els joves catalans d'entre 14 i 18 anys.
De Gràcia va explicar que, si bé l'espai va dirigit als joves, és també "interessant per a tota la població perquè precisament l'objectiu és donar a conèixer aquest col·lectiu entre pares, germans o altres familiars". El programa, que té com a col·laboradors Oscar Rodríguez, Llum Barrera, l'historiador gironí Jaume Sobrequés, l'humorista Tony Moog i Susanna Bergés, pretén analitzar un col·lectiu que està en període de canvi físic i psíquic "amb la finalitat que deixi de ser un desconegut per al seu entorn", va afegir. En cada espai, el presentador estarà acompanyat al plató per una cinquantena de joves que debatran i opinaran sobre un tema en concret. També s'emetran comentaris realitzats pels alumnes de diversos instituts d'ensenyament secundari de Catalunya, per garantir una àmplia representació d'adolescents de diverses condicions socials o que viuen en ciutats o municipis de diverses característiques. El programa també donarà veu als pares dels adolescents, concentrats a "l'habitació del pànic", perquè puguin opinar sobre el tema que es debat en cada ocasió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook