14 de gener de 2009
14.01.2009

'Els matins' de TV-3 celebra avui la seva edició 1.000 des del Liceu

13.01.2009 | 14:28

El programa de TV-3 'Els matins', presentat i dirigit per Josep Cuní, celebra avui la seva edició número 1.000 amb un especial que s'emetrà en directe des del Gran Teatre del Liceu de Barcelona a partir de les 8 hores.

Cuní estarà acompanyat per Lídia Heredia, Eloi Cordomí i Martí Gironell. A més, antics presentadors i col·laboradors de l'espai estaran en directe, com Helena García Melero, Mònica López, Espartac Peran i Ariadna Oltra. També estarà al Liceu la directora de Televisió de Catalunya (TVC), Mònica Terribas.

Cap a les 9.55 hores el programa connectarà en directe amb el Palau de la Generalitat, des d'on el president de la Generalitat, José Montilla, felicitarà al programa pel seu aniversari.

En el Saló dels Miralls haurà una entrevista amb l'advocat Miquel Roca i el president de Caixa Catalunya, Narcís Serra, i cap a les 13 hores s'entrevistarà a la soprano Teresa Berganza. El director del Liceu, Joan Francesc Marco, també serà present en el programa per parlar sobre el mateix teatre.

En la tertúlia participaran col·laboradors que ho han fet des del principi del programa, com Manuel Milian Mestre, Antoni Puigverd, Vicenç Villatoro, Rosa Massagué, Joan B.Culla, Rafael Nadal, Margarida Riverte, Juanjo López Burniol, Lluís Foix i Maria de la Pau Janer.

D'altra banda, Empar Moliner llegirà una carta al director i l'habitual col·laboradora Pilar Rahola farà el seu comentari.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema