Un lloro que s'arrenca plomes perquè està gelós, una cria d'orangutan del Zoo de Barcelona que té el braç trencat o els óssos de la Vall d'Aran són alguns dels protagonistes de la nova etapa de Veterinaris, una de les sèries documentals de més èxit de TV3, que torna a la graella des d'aquesta nit.

Segons fonts de Televisió de Catalunya (TVC), Pol Izquierdo serà el nou presentador per aquesta cinquena temporada de Veterinaris, un programa que va aconseguir un notable èxit d'audiència amb una mitjana de prop de 850.000 espectadors i una quota de pantalla del 32,8 per cent en les seves edicions anteriors.

Entre les novetats de la nova temporada destaca l'acostament als animals salvatges, que permetrà als teleespectadors seguir els passos dels óssos de la Val d'Aran i acompanyar 200 voluntaris a l'anellament de flamencs al Parc Natural del Delta de l'Ebre. Així mateix, Veterinaris ha tornat a entrar al Zoo de Barcelona, però aquesta vegada ha intentat mostrar la part més desconeguda dels animals en captivitat i ha col·locat càmeres de seguretat als dormitoris dels goril·les per veure què fan quan ningú els veu. No obstant, els principals protagonistes de la sèrie documental segueixen sent les mascotes, encara que cada vegada més exòtiques, com és el cas de la iguana Mein, que pateix Parkinson, o el porc vietnamita Tyson.