"Les sèries trien Cuatro". Almenys les estrangeres. L'excadena de Sogecable s'ha llançat a per més d'una vintena de ficcions internacionals amb l'adquisició, entre d'altres, de Spartacus: Gods of the Arena, la sèrie que segueix la línia de Spartacus, que ja s'emet, i la polèmica The Kennedys, amb Katie Holmes i Greg Kinnear.

La cadena va presentar ahir el paquet més gran de produccions de ficció estrangera de la televisió generalista, amb més de vint títols per aquest any i el 2012. I és que, com va recordar Manuel Villanueva, director de Continguts del Grup Telecinco, "les produccions alienes són per a Cuatro com els cognoms".

I de moment, la sang i la sorra continuaran Cuatro. La cadena s'ha fet amb els drets de Spartacus: Gods of the Arena, una continuació de Spartacus: sangre y arena, la ficció que actualment ja triomfa les nits dels dimecres. Spartacus: Gods of the Arena s'acaba d'estrenar als Estats Unit amb 2,3 milions d'espectadors al canal Starz sent així la número u en audiència dels programes de cable en el cap de setmana del 21 de gener. A causa d'un problema de salut del protagonista, Andy Whitfield, la nova part de la saga canvia d'heroi i se centra en la figura de Gannicus, el primer campió de l'escola Batiatus, cinc anys abans que Spartacus, que interpreta Dustin Clare.

El nou canal de la família de Telecinco també ha adquirit els drets de la polèmica The Kennedys, minisèrie basada en la vida del trenta cinquè president d'Estats Units i de la seva esposa Jacqueline. Katie Holmes i Greg Kinnear protagonitzen aquesta producció biogràfica de vuit capítols, dirigida per Jon Cassar i amb guió de Stephen Kronish, després de la seva cancel·lació a History Channel i les crítiques d'un exassessor de JFK, que la va titllar de "venjativa" i "maliciosa".