17 de març de 2011
17.03.2011
Ha causat estupor a l'Iran

Ana Pastor no era "conscient" que se li queia el vel

La periodista de Televisió Espanyola ha realitzat una entrevista al president iranià Mahmud Ahmadinejad

15.03.2011 | 16:41

La periodista de televisió espanyola, Ana Pastor, ha afirmat aquest dimarts que no hi ha hagut cap intenció i en cap moment ha sigut conscient que se li lliscava el mocador del cap durant la seva intensa entrevista amb el president iranià, Mahmud Ahmadinejad, que ha tingut lloc aquest dimarts al matí.

En declaracions a l'agència Efe a Teheran, la presentadora també ha volgut subratllar que, respecte el debat que s'ha generat al voltant d'aquesta anècdota, la seva opinió és que el periodista no ha de ser la notícia, i menys davant d'una entrevista amb un protagonista de tant calat.

"Intenció no hi ha hagut, no he sigut conscient que se m'havia caigut perquè estava molt atenta per poder escoltar les paraules del president", ha afirmat.

Seguint aquest argument, Pastor ha reiterat que, al seu parer, l'incident i ella mateixa no han d´acaparar l'atenció donada "la importància de l'entrevistat, el moment històric en què es produeix l'entrevista, i el fet que és la segona vegada que Ahmadinejad atén a la televisió pública espanyola".

Pastor ha mantingut aquest dimarts una tensa conversa en directe a Teheran amb el mandatari iranià, en què ha abordat amb valentia temes espinosos com la situació a Líbia, les protestes a l'Orient Mitjà, l'accident nuclear al Japó i la repressió de l'oposició en el convuls Iran.

A mitja entrevista, i enmig d'un intens intercanvi de preguntes, el mocador que li cobria el cap, obligatori per a totes les dones a l'Iran, se li ha lliscat al coll deixant la seva cabellera a la vista.

Un gest sense intenció que ha causat estupor al país i ha aixecat les crítiques d'algun dels sectors més conservadors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook