De pel·lícula. Els seguidors de Doctor Mateo no poden perdre's el capítol que Antena 3 emetrà aquest diumenge a les 22.00 hores, en què el metge i Adriana es donen un apassionat petó a la platja, cosa que empenyerà l'alcaldessa a replantejar-se la seva relació amb Nico. No obstant això, l'orgull porta a Mateo a assegurar que per a ell el petó no va significar res, per la qual cosa, al final, Adriana decideix passar dels seus dos pretendents.

Afortunadament estan sans i estalvis, però sembla que entre Adriana i Nico les coses no van bé. Alguna cosa va passar al vaixell... El petó de Mateo fa que Adriana es replantegi la seva relació amb ell, però Mateo s'apressa a assegurar que per a ell aquest petó no va significar res. Adriana, farta, decideix passar tant de Nico com de Mateo. Apareix a la platja una ampolla amb un missatge d'amor, la que Mateo li va escriure a Adriana, en el capítol anterior, quan creia que estava morta. La notícia de la troballa s'estén ràpidament pel poble, però ningú no sap qui pot ser l'autor d'una epístola de tanta sensibilitat i romanticisme...

Pedro no pot suportar les burles a la seva família, així que, en una espiral de rebel·lia, no dubta a fumar, fer-se una cresta i cremar la moto d'un noi que ha ofès la seva mare. A més a més, provoca sense voler un incendi a casa de Mario i Carol, on s'ha instal·lat. Elena, Alfredo, Mario i Carol estan terriblement preocupats, ja no saben què fer amb ell. Mentrestant tot el poble de San Martín es riu d'Alfredo per banyut després d'estendre's el safareig del petó entre Elena i Moruba.