Mostrar les seves facultats sobre la pista, evitar ser eliminat caient a l'aigua i proclamar-se com a millor ballarí de la piscina. Aquestes seran les premisses que seguiran els participants de ¡Mójate!, el nou concurs per a la franja de l'access prime time que desembocarà aquest estiu a Cuatro i que comptarà amb Rafa Méndez i Marbelys Zamora com a presentadors.

Durant les properes setmanes, l'equip de càsting recorrerà les platges, carrers i festes de la Costa del Sol per trobar participants que vulguin mostrar les seves aptituds per al ball, o en el seu defecte, la seva simpatia per fer-se amb el públic al ritme dels temes més populars de l'estiu que s'acosta.

En cada edició del programa, cada presentador seleccionarà un grup de candidats, que hauran de mostrar el seu sentit del ritme, desvergonyiment i aptituds per al ball sobre una pista instal·lada al damunt d'una piscina. Els pitjors cauran eliminats a l'aigua i els escollits com a favorits per Méndez i Zamora s'enfrontaran en un duel ballant simultàniament un mateix tema. El guanyador serà escollit pel públic assistent.

Professors i ballarins

Els presentadors són vells coneguts de la casa, donat que ambdós han estat professors del popular Fama ¡a bailar!. Méndez n'ha estat el professor de funky, i es va formar com a professional al nostre país però també a Itàlia, Londres i Los Angeles. Ha col·laborat en coreografies d'estrelles com Madonna, Kylie Minogue i Robbie Williams, i ha fet gires i vídeos amb Tiziano Ferro, Patricia Manterola i Geri Halliwell.

Per part seva, Marbelys Zamora, la professora de líric del popular programa de Cuatro, és ballarina professional de ballet i ha format part de la Compañía Nacional de Danza de Cuba. A més de la seva experiència en el ball, a Espanya ha intervingut a programes com Grand Prix, Furor, Trato Hecho i Crónicas Marcianas, on es va fer molt popular.