El canal Divinity donarà un embolcall especial a l'estrena de la nova sèrie de ficció Diario de una doctora amb l'emissió d'una marató d'episodis les protagonistes dels quals són les dones i la medicina, englobada en la proposta Doctores & Divines.

La marató començarà avui a les 15:15 amb l'emissió per primer cop en obert dels quatre primers capítols de Diario de una doctora, una sèrie aclamada per la crítica alemanya com la millor producció de televisió i millor comèdia de 2008. Aquesta relata la complexa existència de Gretchen Haase, una jove cirurgiana que després del seu darrer fracàs sentimental torna a la llar familiar i comença a treballar com a resident en un hospital.

Aquesta estrena anirà acompanyada per l'emissió del capítol d'Anatomia de Grey escollit pels internautes com el millor de la sèrie, així com per quatre capítols de la cinquena temporada d'aquesta popular sèrie de metges.

A partir de les 22.00 s'emetrà la pel·lícula Mr. Jones, una història d'amor entre un pacient interpretat per Richard Gere i la seva psiquiatra, Lena Olin, i quatre capítols de Mercy.

A la tarda, se sumarà a la marató Hospital Central, amb l'emissió del darrer capítol de la temporada 19.En aquest hi participen de forma excepcional personatges emblemàtics de la història de la sèrie com Alicia Borrachero, Nacho Fresneda, Patricia Vico, Ángela Baeza, Marisol Rolandi i Ángel Pardo.

D'aquesta manera, la cadena torna a usar la mateixa fórmula de la seva estrena, quan va programar una marató de Sexo en Nueva York.