El programa d'entrevistes i humor només ha aguantat quatre lliuraments. La Sexta ha decidit cancel·lar el seu espai Con Hache de Eva després dels baixos registres d'audiència que ha aconseguit els diumenges.

Segons han confirmat fonts de la cadena, el programa del prime time dels diumenges conduït per la coneguda còmica desapareix de la graella televisiva després de començar el seu recorregut fa poc més d'un mes.

El comiat de l'espai d'humor s'uneix així al tancament de Sé lo que hicisteis després de cinc anys ininterromputs a la cadena, i a la ja també anunciada cancel·lació per al proper juliol de Buenafuente.

Inici prometedor, final discret

Con Hache de Eva va debutar amb èxit el passat 8 de maig amb una entrevista al president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, que va donar a la cadena 1.532.000 seguidors i un 8,1% de quota de pantalla.

El programa d'humor no va aconseguir, però, assolir les dades del comiat de la primera temporada d'El Club de la Comedia, també presentat per la humorista, que va arribar a un 9,2 % de share.

Posteriorment, el nou format de La Sexta es va anar desinflant en successius lliuraments, fins registrar aquest diumenge un 5,5% de quota de pantalla i reunir davant la petita pantalla un total de 423.000 espectadors.

Durant el seu curt pas per la graella, a més de Rodríguez Zapatero, Eva Hache va rebre l'actriu i model Martina Klein; els cantants Melendi, Raphael i Dani Martín; els presentadors Carlos Sobera i Javier Sardà; i l'exjurat d'Operación Triunfo Risto Mejide.

Amb aquest programa, la cadena va tornar a confiar a Hache un nou projecte que havia de combinar la presència de personalitats de la cultura, la música, l'esport o la política, amb la participació de diversos col·laboradors. La fórmula, però, no ha estat tan exitosa com El club de la comedia que havia presentat.