16 de juny de 2011
16.06.2011

"Banda Ampla" debat aquesta nit sobre quins són els límits de l'humor amb Toni Soler, Manel Lucas i Manel Piñero

16.06.2011 | 02:00

Banda ampla debatrà aquesta nit sobre els límits de l'humor amb la presència al plató de Toni Soler, director de Polònia, Manel Lucas, guionista i actor del mateix programa, i Manel Piñero, que interpreta el personatge de l'Homo APM? al programa Alguna Pregunta Més?
El debat ciutadà de TV3, que dirigeix i presenta Lídia Heredia, plantejarà fins a quin punt les paròdies humorístiques desprestigien els polítics, i es preguntarà si es poden fer bromes sobre qualsevol tema de l'àmbit públic, com la religió i la monarquia, o sobre qüestions més personals, com la malaltia i la mort. A Banda ampla també es parlarà de si sabem riure's de nosaltres mateixos i de si valorem el sentit de l'humor en les persones del nostre entorn.
Al programa, a més d'humoristes, hi participaran psicòlegs i advocats especialitzats en aquesta matèria i, com cada setmana, ciutadans de dues poblacions catalanes, en aquest cas Guissona i la Llagosta.
Banda ampla és un debat ciutadà, en què participen i tenen veu totes aquelles persones que tinguin una relació professional, vital o simplement d'espectador interessat o encuriosit pel tema que es tracti. No és un programa "vertical" en què els espectadors es limiten a escoltar determinades opinions i anàlisis, sinó un espai amb una estructura més global, un fòrum ciutadà. Cada setmana, tothom està convocat a participar-hi, en graus diversos i a través de tots els mecanismes d'interactivitat possibles. A més, cadascun dels 90 convidats al plató té un micròfon a la seva disposició per poder intervenir permanentment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema