Samanta Villar estarà a Dubai, al costat de Fran Yeste, coincidint amb la presentació de Maradona com a entrenador de l'equip Al Wasl SC, esdeveniment que articularà el nou lliurament de Conexión Samanta que Cuatro emetrà aquesta nit a la franja de late night. Durant la seva estada a Dubai, Samanta Villar presenciarà la presentació de Diego Armando Maradona a la Lliga d'Unió dels Emirats Àrabs com a tècnic de l'Al Wasl SC i conviurà amb les riqueses i els luxes d'aquest emirat àrab.

Després de l'acte de presentació, l'astre argentí parlarà en exclusiva amb Samanta Villar, davant el qual reconeixerà estar molt agraït a Espanya per com ha tractat sempre a la família Maradona i es pronunciarà sobre el futur de Yeste a l'equip. A més, Samanta serà testimoni de l'últim partit de la temporada del club de Dubai.

Després de triomfar durant molts anys a l'Athletic Club de Bilbao, Yeste es va traslladar a viure a Dubai fa un any amb un contracte que li permet mantenir un elevat nivell de vida. El futbolista -primer jugador espanyol en la Lliga dels Unió dels Emirats Àrabs- exercirà d'amfitrió de la periodista, amb la qual compartirà alguns dels secrets i descobrirà els racons més exclusius de l'emirat.

El programa també mostrarà un recorregut exclusiu de la periodista per la ciutat de la mà de Yeste, que inclourà una jornada de compres a les botigues més exclusives i visites a les zones més luxoses de la ciutat.