Cuatro estrena aquesta nit en horari de "prime time" Hawaii 5.0. La nova producció que estrena la cadena ha estat una de les ficcions revelació de la temporada a EUA. Es tracta del remake d'una de les sèries mítiques de la televisió de finals dels 60, creada per Leonard Freeman, que ha tornat a la petita pantalla amb aires renovats.

Hawaii 5.0, que va conquistar al públic de mig món durant 12 temporades, va ser una de les primeres produccions que va sortir dels estudis per mostrar escenaris reals de Hawaii, una localització fins llavors associada amb el sol, les platges i, com a molt, a les pel·lícules bèl·liques de la II Guerra Mundial.

La ficció és una de les més longeves de la història de la televisió. Des de 1968 fins a 1980, els espectadors van seguir les investigacions d'una unitat d'elit que proposava casos molt més complicats que els habituals, amb xarxes d'espies o terroristes, el radi d'acció de les quals els situava en un lloc on el crim semblava no ser possible: les assolellades illes de l'arxipèlag d'Hawaii.

Aquesta producció de l'any 2010 recupera així l'esperit i els personatges de la sèrie original de la mà del propi Leonard Freeman, que figura com a guionista de la sèrie. La nova versió, que s'ha permès alguns canvis respecte a l'original tot afegint més acció, més efectes especials i la introducció de personatges femenins, compta en el seu repartiment amb els actors Alex O'Loughlin (Moonlight), Scott Caan (El Séquito), Daniel Dae Kim (Perdidos) i Grace Park (Battlestar Galactica), a més d'una mítica banda sonora interpretada per The Ventures.