Després de tancar a Antena 3, el Zurbarán tornarà a obrir les seves portes a Neox. La cadena de Planeta ha confirmat que els nois de Física o química tornaran a la petita pantalla al canal juvenil del Grup després de la mobilització dels fans a les xarxes socials. Així ho va confirmar el passat dimecres la directora de Ficció d'Antena 3, Sonia Martínez, al costat del director de Continguts Multimèdia, Francisco Sierra, durant la celebració d'una trobada digital amb l'audiència: "Volíem dir-vos que sou els millors fans i que heu aconseguit que Física o química continuï a Neox".

La decisió de la cadena es produeix després que milers de fans es mobilitzessin a través de les xarxes socials perquè la sèrie que ha marcat una fita entre el públic juvenil seguís endavant amb les seves trames. Entre altres accions, fins a dotze grups amb milers de fans es van crear a Facebook i Tuenti perquè continués la sèrie. Els seguidors de la ficció ja van demostrar durant els capítols finals de la setena temporada que en volien més. Així, tant a l'últim episodi com en el de la mort de Fer, personatge interpretat per Javier Calvo, hagstags com #adiosFOQ o #FOQ7 es van situar com "trending topic" a Twitter.

Els nois de l'Institut Zurbarán es van acomiadar la setmana passada aprovant amb nota el seu examen final, amb rècord de seguidors i el segon share més alt en aquesta temporada, després de set intensos cursos i tres anys en el conegut centre. Encara no se saben els detalls, però sembla que, per ara, hi haurà com a mínim una vuitena temporada.