La partida de TV3, el concurs que la televisió pública catalana va estrenar l'estiu passat i que per Nadal va tenir edicions especials, torna les nits d'estiu amb la intenció d'oferir diversió als participants i als espectadors. La primera cita, aquest proper dimarts, a partir de les 22.15 de la nit.

Per aquesta nova edició, s'ha fet una selecció entre les més de 1.000 parelles que es van presentar als càstings. I és que "la mecànica del concurs i el tipus de proves fan que la tria dels participants sigui bàsica" segons afirmen els responsables en una nota.

El premi del programa continua sent els somnis que demanen les mateixes parelles participants. Aquesta temporada, alguns d'aquests somnis són rehabilitar una casa de l'avi per anar-hi a viure amb la parella, una piscina per a la sogra, que necessita fer rehabilitació, diners per a tractaments estètics o bucals o anar a veure el país originari d'uns nens colombians, a més dels ja clàssics i més sol·licitats, com anar a Nova York, viatjar en família a Eurodisney i fer un desplaçament amb el primer equip del Barça.

Aquesta temporada mantindrà les proves senzilles i de "malson", on els concursants hauran de superar handicaps mentre les realitzen. Entre les proves noves més destacades, hi ha la de fer mímica dins d'una armadura medieval de 25 quilos, fer de corresponsal de TV3 superant els problemes del "delay", fer mímica penjat del sostre o taral·lejar amb un Kazoo.

A més, els convidats tornaran a jugar amb les seves curiositats més inconfessables al "Test de compatibilitat". D'aquesta manera, se sabrà si Jordi Évole va aplaudir el naixement del seu fill per saber si era sord o si Jordi Hurtado va aparèixer disfressat de Frankenstein. Els convidats d'aquesta nova temporada del concurs són Jordi Évole, Maria Vasco, Jordi Hurtado, Cristina Villanueva, els polseres vermelles Àlex Monner i Llum Barrera, els jugadors de l'NBA Rudy Fernández i la seva germana Marta, i l'Àlex Corretja i l'Anna Simon, entre d'altres.