El periodista Manel Fuentes va anunciar ahir al matí, en directe, que abandonarà el programa El Matí de Catalunya Ràdio a partir del 12 de juliol, al final de l'actual temporada, per motius personals. En anunciar la seva marxa, Fuentes va recordar que quan es va fer càrrec del programa era la tercera opció del matí i que, des d'aleshores, ha fet créixer l'audiència fins convertir-se en el programa líder i aconseguir un rècord històric d'audiència aquesta temporada. Manel Fuentes també va afirmar que li va causar molta sorpresa que l'actual director de l'emissora pública, Fèlix Riera, digués divendres passat al Parlament que les dades d'audiència de la franja del matí eren dolentes, i que s'havien de millorar i rectificar perquè Catalunya Ràdio no s'ho podia permetre.

El periodista barceloní, que en els darrers temps ha compaginat la seva tasca a Catalunya Ràdio amb el talent show d'Antena 3 Tu cara me suena, va remarcar tanmateix, que El Matí de Catalunya Ràdio no és l'únic programa de la franja del matí, però sí el més important, i va puntualitzar que està molt millor de com se l'havia trobat, i que si s'analitzen les dades d'audiència es pot veure que el seu èxit és evident.

A més, i segons va explicar als seus oïents, Manel Fuentes creu que és hora de "repensar" el seu futur, i dedicar més temps a la família. També va dir que hi ha "circumstàncies familiars adverses" que li han provocat "un gran desgast" en els darrers temps. Per tot això, aquest mateix cap de setmana ha comunicat a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) la seva decisió de deixar la direcció i conducció de l'espai.

Poc després de l'anunci, la direcció de Catalunya Ràdio va voler agrair, mitjançant un comunicat, a Manel Fuentes l'aportació de talent, els seus resultats d'audiència i dedicació al projecte d'El matí de Catalunya Ràdio en les últimes quatre temporades. L'empresa manifesta el seu "respecte i consideració" per la decisió del periodista i confia que pugui continuar-hi vinculat amb futurs projectes de l'emissora.