01 de juliol de 2013
01.07.2013

Els nous candidats de "¿Quién quiere casarse con mi hijo?" es presenten

01.07.2013 | 08:16

La cadena de Mediaset España oferirà aquesta nit l'especial Bienvenida de solteros conduït per Luján Argüelles on es donarà a conèixer tots els candidats que participaran a la tercera temporada de ¿Quién quiere casarse con mi hijo? entre els quals es trobarà un perfil inèdit i que, de ben segur, sorprendrà molts espectadors. La segona temporada de ¿Quién quiere casarse con mi hijo? va aconseguir una mitjana del 11,7% de share i més de dos milions d'espectadors (2.010.000), va créixer 1,7 punts respecte al seu primer lliurament (10% i 1.829.000) i va liderar de manera absoluta el target comercial (15,3%).
Un perfil inèdit i sorprenent que mai ha format part del programa i que prendrà protagonisme en la tercera temporada de ¿Quién quiere casarse con mi hijo?: Aquesta serà una de les principals novetats que revelarà a Bienvenida de solteros, programa especial presentat per Luján Argüelles que Cuatro oferirà aquesta nit a partir de les 21.30 hores.
Com seran els solters de les noves entregues del popular date-show? Aconseguiran enlluernar les candidates a conquistar el seu amor? Quins perfils buscaran? I les seves mares, estaran d'acord amb les exigències dels seus fills? Per donar respostes a aquestes preguntes, Luján Argüelles donarà a conèixer a cada un dels protagonistes, que es presentaran i explicaran detalladament com ha de ser el seu amor ideal. "Espero moltes rialles assegurades i molt d'amor. El que em sorprendria seria que candidats i mares estiguessin per una vegada d'acord en alguna cosa", assegura Luján Argüelles, en una nota de premsa enviada per Mediaset.
Amb l'especial d'avui s'haurà donat el primer pas per a la nova temporada del programa, que arribarà aquest estiu a Cuatro, tot i que encara no s'ha concretat una data exacta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema