Històries properes, dilemes ètics i grans dosis d'humor són algunes de les píndoles amb què els actors Antonio Resines, Miguel Rellán, María Barranco, Julieta Serrano i el saltenc Jordi Vilchez, entre d'altres, a les ordres de Fernando Colomo, intentaran revifar la comèdia a Telecinco amb la sèrie He visto un Ángel, una de les grans apostes en matèria de ficció per a la propera temporada de la cadena de Mediaset España.

L'exquisit repartiment d'aquesta ficció es va reunir ahir al plató de Mediaset per atendre els mitjans de comunicació i presentar aquesta "comèdia de casualitat" liderada per Resines (Torrelavega, Cantàbria, 1954), que torna a la televisió després del fracàs de la versió espanyola de Cheers. "Aquell va ser un intent arriscat, però amb aquesta sèrie serà diferent", va comentar Resines, que va destacar que la suplantació d'identitats "sempre funciona bé en la comèdia".

Dirigida per Fernando Colomo (Madrid, 1946), aquesta producció traslladarà a l'espectador la vida d'Ángel, un rector solidari i entregat que, després de patir un accident de trànsit, es comporta de manera "sospitosa". El que ningú sabrà és que no es tracta del mateix home de fe, sinó que serà Daniel-el seu germà bessó-que, aclaparat pels deutes, suplantarà la identitat d'Ángel, que sí mor en l'accident.

Les trames properes i la conjugació d'elements de la vida real amb situacions absurdes són algunes de les claus que, per als protagonistes de la sèrie, faran que sigui un èxit en pantalla. L'actor saltenc Jordi Vilches (Krámpack, Platillos volantes, Fin de curso) interpretarà a un jove capellà, profund admirador del Padre Ángel.