El petit Vicky el Víking, un dels personatges clàssics més populars entre nens i adults, torna demà a la petita pantalla de la mà de Planeta Junior i Nickelodeon. La nova sèrie d'animació és una versió completament renovada de les aventures del petit Flake, que es podrà veure de dilluns a divendres, a partir de les 18:20 hores.

Flake és un petit víking molt enginyós que, a diferència dels seus amics, prefereix solucionar els problemes de forma pacífica i amb les seves brillants idees. La seva intel·ligència és la que li permet sortir victoriós de les seves trepidants aventures.

Noves aventures

En aquestes noves aventures, el pare de Vicky, Halvar, un rude víking de gran cor, acompanyarà i (a vegades) seguirà els consells del seu fill, pels mars del Nord a la recerca de nous tresors. Els víkings són bons comerciants, però el pillatge i el saqueig també formen part de la seva feina. Vicky, però, sempre s'encarrega de recordar-los que si decideixen emportar-se alguna cosa, hauran de deixar-ne una altra a canvi. També formarà part d'aquestes aventures Snorre, l'amic de Vicky, El nerviós Tjure, Ulme el setciències o el gegant Faxe.