La cadena de televisió Antena 3 estrena aquesta nit a les 22:40 hores la segona temporada de la popular sèrie catalana Polseres Vermelles. La cadena emetrà el primer episodi el mateix dia i hora en què ja va emetre la seva primera tanda de capítols, amb la qual va ser líder amb un 15,2% de quota de pantalla mitjana.

La trama d'aquesta segona temporada arrenca dos anys després del final de la primera. "Els polseres" han deixat enrere la infantesa i, a més de conviure amb les malalties, s'endinsaran en l'adolescència. Com en la primera temporada, el responsable de la història torna a ser Albert Espinosa, que manté el costum de començar a escriure els capítols des del final fins al principi.

L'escenari central tornarà a ser l'hospital, des d'on s'explicaran les diferents històries d'en Roc, el personatge interpretat pel jove actor gironí Nil Cardoner, l'Ignasi (Mikel Iglesias), en Lleó (Àlex Monner), en Jordi (Igor Szpakowski), la Cristina (Joana Vilapuig) i en Toni (Marc Balaguer).

A més dels canvis en la trama, s'incorporaran personatges nous, hi haurà més exteriors que en la primera temporada i hi haurà altres escenaris com Mallorca.