El dissabte 21 de setembre després del Telenotícies Vespre TV3 estrenarà Oh Happy Day, un gran espectacle musical on nou grups vocals i corals d'arreu de Catalunya competiran interpretant cançons amb la màxima qualitat artística i la millor posada en escena per convèncer el jurat del programa. L'actor Eduard Farelo, amb un estil dinàmic, en serà el presentador.

A Oh Happy Day hi estaran representats tots els estils (pop, bandes sonores, rock, tradicional, cançó catalana...) amb cançons molt conegudes pel gran públic. En la primera edició es nominaran 3 corals i una serà eliminada la setmana següent, procés que s'anirà repetint fins arribar a la gran final amb els tres cors que segueixin en joc. A la gran final els espectadors votaran el guanyador.

A més de les actuacions dels cors, cada setmana s'oferiran en diversos vídeos de seguiment com afronten els assajos del nou repertori que hauran de defensar al programa, coneixerem millor la seva població i les històries humanes i personals que hi ha al darrere dels col·lectius de cantaires. Les 9 corals que participaran en el programa han passat prèviament dues fases de càsting: a la primera, celebrada durant 3 caps de setmana del mes d'abril al teatre dels Lluïsos de Gràcia (Barcelona), hi van participar 43 grups vocals de tot el territori. 20 dels cors van passar a la 2a fase de càsting, feta l'1 i 2 de juny al Palau de la Música de Barcelona.

Dos representants gironins

Entre els nou cors que han aconseguit superar la fase de càstings s'hi troben Geriona (Girona) i Gospelians & Gràcia (Girona - Barcelona). La resta d'aspirants a guanyar aquest nou concurs musical de TV3 són el Coral·lí (Barcelona), Singfònics (Terrassa), Ol'Green (Barcelona), Flúmine (Tortosa), Deu de Veu (Barcelona), Messengers (Barcelona) i Tons i Sons (Terrassa).

L'actriu i còmica televisiva Sílvia Abril, el director del Cor de l'Orfeó Lleidatà i de la Jove Orquestra de Cerdanyola, Pedro Pardo, i el músic i productor Guille Milkyway integren el jurat que valorarà a cada un dels cors participants.