El periodista Manel Fuentes va presentar ahir el seu últim programa d'El Matí de Catalunya Ràdio, després que el passat mes d'abril anunciés en directe que el deixava per motius personals. Fuentes es va acomiadar del programa donant les gràcies a l'audiència i als nombrosos oients i col·laboradors que a través del telèfon o per les xarxes socials li van agraït aquests quatre anys al capdavant del magazín matutí de Catalunya Ràdio.

Quan el passat 29 d'abril va anunciar per antena la seva marxa, Fuentes va recordar que quan es va fer càrrec del programa era la tercera opció del matí i que, des d'aleshores, va fer créixer l'audiència fins convertir-se en el programa líder i aconseguir un rècord històric d'audiència aquesta temporada.

El periodista, que en els darrers temps havia combinat la seva feina a la ràdio amb la tasca de presentador del concurs Tu cara me suena, d'Antena 3, també va dir que estava sorprès que el director de l'emissora, Félix Riera, assegurés dies abans al Parlament que les dades d'audiència de la franja del matí eren dolentes, i que s'havien de millorar i rectificar perquè Catalunya Ràdio no s'ho podia permetre.

Final reivindicatiu i festiu

En el seu últim programa, que es va emetre des de l'Antiga Fàbrica Damm, Fuentes va entrevistar la portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, Ada Colau, i va comptar amb l'actuació en directe La Salseta del Poble Sec.

A partir de dilluns conduirà el programa dels matins el periodista Marc Garriga, que serà el presentador durant els mesos d'estiu, fins que es doni a conèixer la nova temporada de l'emissora.