"El dia en què vaig desaparèixer, va ser el dia en què vaig morir". Amb aquesta frase comença la nova sèrie Arrow que s'estrena per primer cop en obert a Espanya aquesta nit a les 22.30 h a Antena 3.

Basada en el personatge del superheroi Fletxa verda creat per la franquícia nord-americana DC Comics, la nova ficció televisiva mostra la versió actualitzada de la vida d'Oliver Queen, un jove multimilionari i malcriat de dia que es converteix en un justicier encaputxat de nit per corregir els errors de la seva família, lluitar contra els mals de la societat i restaurar l'antiga glòria de Starling City.

La sèrie va ser estrenada el passat mes d'octubre en el canal The Warner Channel convertint-se en el millor llançament de la cadena dels últims tres anys amb més de quatre milions d'espectadors. ?Entre els seus protagonistes destaquen: Stephen Amell que interpreta ?Oliver Quenn; Colin Donnell, que és Tommy, el seu millor amic; ?Katie Cassidy com a Laurel Lance, la seva ex-novia o Susanna Thompson que és en la sèrie, Moira Queen, la mare d'Oliver i un dels ?personatges més enigmàtics i cruels.

Arrow, creada per Greg Berlanti, Marc Guggenheim i Andrew Kreisberg, compta amb una primera temporada de 23 episodis i està previst que el pròxim 9 d'octubre s'estreni la segona temporada amb el mateix nombre de capítols.

Capítol doble cada setmana

Antena 3 emetrà cada setmana un doble episodi, començant ja aquesta nit amb els dos primers de la sèrie.

En l'episodi pilot, després de naufragar i restar desaparegut durant cinc anys, el multimilionari i playboy Oliver Queen és rescatat amb vida en una illa del Pacífic. De retorn a casa a Starling City, Oliver intentarà refer la seva vida mentre crea un personatge secret amb què pretén obtenir la redempció personal pels errors comesos en el passat. En el segon capítol, Oliver acudeix a Laurel quan descobreix que porta un procés contra Martin Somers, un criminal al qual pretén derrotar i que manté llaços amb la Tríada Xinesa.