Santi Millán protagonitzarà, al costat del ciclista professional Roberto Heras, la segona edició de Imparables, el docureality que el canal Energy estrenarà aquesta nit a les 21:00 h i en què l'actor relatarà les seves experiències durant la seva participació en la cursa Milenio Titan Desert de mountain bike.

Produït per Zoopa, el programa segueix el recorregut dels protagonistes durant els més de 600 quilòmetres de carrera en què hauran de travessar el desert del Sàhara, pujar les dunes de Erg Chebbi i les muntanyes de l'Atlas i les més de 150 hores de convivència en un campament habilitat amb haimes al més pur estil bereber. Per a la gravació d'aquest documental, un equip de càmeres ha seguit tots els passos, els descansos i les etapes que han completat els protagonistes. A més, Santi Millán ha portat incorporada una càmera en la seva bicicleta per filmar.

Aquesta nova edició de la Titan Desert ha comptat, a més, amb la participació de nombrosos personatges famosos com els germans Rafael i Luis Medina Abascal, l'exfutbolista del Barça Santi Ezquerro o l'alpinista Edurne Pasabán, entre d'altres.