L'actor català Santi Millán intentarà l'ascensió al Monte Cervino, situat als Alps italians, amb l'ajuda de Jesús Calleja en un dels capítols de la nova temporada del programa Desafío Extremo de Cuatro, que va començar el seu rodatge la setmana passada.

El Monte Cervino té 4.478 metres d'altura i és una de les muntanyes més belles i fotografiades dels Alps, però el seu alt índex de mortalitat la converteix en només apta per a escaladors experts. Des de la seva infància, Santi Millán va voler ascendir aquest cim i ara el seu somni pot convertir-se en realitat. "Sé que el Cervino és una de les muntanyes més perilloses dels Alps. En principi no m'espanta, no sé si és perquè estic en bones mans o perquè sóc un inconscient", assegurava el protagonista de la sèrie de Telecinco Frágiles.

L'escalada del Cervino no és gens fàcil: les seves cares són tremendament escarpades, cosa que provoca freqüents allaus de neu, gel i pedres. En el seu intent de fer cim, 500 alpinistes han perdut la vida des de 1865.

Amb aquesta aventura, Jesús Calleja s'enfronta a un nou repte: aconseguir que un alpinista novell coroni el cim del Cervino. Tot i que Millán ja ha participat en la carrera Titan Desert a Imparables, mai s'ha embarcat en un repte com aquest. "Estic entrenant des de fa uns anys. He participat en algun triatló i sobretot en carreres amb la bicicleta, però mai he fet alpinisme, és la meva assignatura pendent", reconeixia l'actor català.

Amb la seva participació en el programa de Calleja, Santi Millán se suma així a la llista de personatges famosos que han protagonitzat Desafío Extremo com el presentador Jesús Vázquez, l'actor Dani Martínez o el còmic Edu Soto.