El Celler de Can Roca, el millor restaurant del món segons la publicació britànica Restaurant, desplegarà una proposta gastronòmica adaptada a l'entorn i al públic dels concerts del Festival de Cap Roig. Defensen, però, que els comensals trobaran "el mateix esperit" que a El Celler de Can Roca, "amb una oferta diferent, encaixada en el context i en el poc temps de què disposen els clients per sopar just abans que comenci el concert".

El xef del Celler de Can Roca, Joan Roca, i la seva dona, Anna Payet, que dirigirà aquesta iniciativa, anomenada Roca Cap Roig, expliquen que l'oferta es dividirà entre una de més formal i una altra, que s'elaborarà al moment, formada per una selecció d'entrepans especials i tapes, al costat de begudes i gelats de fantasia confeccionats per Jordi Roca sota la seva marca Rocambolesc.

La proposta d'aquest restaurant "està pensada especialment per a Cap Roig i és estiuenca i fresca, a més d'estar inspirada en el paisatge mediterrani", segons els dos restauradors. El Celler de Can Roca ja s'havia encarregat anteriorment de l'oferta gastronòmica d'aquest festival, però des d'ara l'establiment s'anomenarà Roca Cap Roig, un nom que els seus responsables utilitzaven entre ells i que, ara, han decidit oficialitzar.

Roca i Payet saben per la seva experiència d'anys anteriors que, en funció de cada artista i del públic que atreu, aquest es decanta més per una de les dues ofertes.

Els protagonistes d'aquesta cita musical, com seran aquest any artistes de la talla de Mark Knopfler, Diana Krall o Enrique Iglesias, són clients també del restaurant, segons que confirmen Joan i Anna.

"Tots sopen aquí, on els preparem un menú especial que se sol servir abans de l'inici del concert, encara que alguns prefereixen que els el portin al camerino", expliquen.