25 de juliol de 2013
25.07.2013

Les dificultats per tirar endavant un negoci, al programa "Tinc una idea"

25.07.2013 | 08:27
Un dels dissenys de "Cindy Bangs".

El programa Tinc una idea de La 2 torna a emetre aquest vespre a les 20.30 hores, el capítol on s'entrevista a diversos emprenedors que han perdut els seus negocis a causa de la crisi econòmica i diverses institucions, empreses i entitats que donen consells per intentar superar les dificultats.
Durant el programa s'explicaran les històries de diferents joves que han portat a terme les seves innovadores idees com en Marcos, un mecànic que transforma artesanalment les motos al gust del client elaborant peces úniques i personalitzades: xassís, parafangs, dipòsits, manillars i seients es transformen per dotar la moto d'una nova aparença.
Com en Marcos, la Maria Anglès, l'Aura Mallorquí i la Clàudia Blasco, tres joves dissenyadores han obert un petit taller i han creat la seva pròpia marca de roba anomenada "Cindy Bangs". No tenen botiga pròpia, però de moment ja venen en el seu taller i per Internet. Totes tres juntes van començar a finals del 2011 amb 200 euros cadascuna i posant-hi els diners que guanyaven amb altres feines.
Tinc una idea,està dirigit per Miquel Peralta i recull el testimoni de diferents persones emprenedores.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema