L'actor Naveen Andrews, popularitzat en la sèrie Perdidos serà la nova incoporació de la sèrie Once Upon a Time in Wonderland, l'spin-off de Once Upon a Time, segons va comunicar el mateix intèrpret en la Comic-Con celebrada el passat 20 de juliol a San Diego, als Estats Units.

Andrews donarà vida al malvat Jafar, l'antagonista del clàssic de Disney de 1992 Aladdín i de la seva seqüela, El retorn de Jafar (1994). Aquest personatge serà "radicalment diferent", va dir el londinenc, i apareixerà per primera vegada en el primer episodi d'aquesta nova ficció d'ABC que s'estrena el pròxim 10 d'octubre de 2013.

Algunes de les preguntes que seran respostes en aquesta tanda d'episodis són per què Jafar a Wonderland o com va arribar el geni fins a l'interior de la llantia. "Hi haurà flashbacks en cada episodi", va explicar el productor executiu Edward Kitsis, que també va assegura que mentre que Once Upon a Time té un final obert, aquesta nova producció tancarà els misteris plantejats al final de la primera temporada. En el repartiment, hi consten noms com Sophie Lowe (Alicia), Emma Rigby (Reina de Cors)o John Lithgow (la veu del conill blanc).