Fox España estrenarà la quarta temporada de The Walking Dead a Espanya el pròxim 14 d'octubre, un dia després de la seva estrena a Estats Units, programat per al diumenge 13 d'octubre a la cadena AMC. Aquest és el quart any consecutiu que Fox International Channels (FIC) estrena l'exitosa série de zombis de forma simultània en tots els seus canals Fox distribuïts en 122 països.

The Walking Dead s'ha convertit ja en la sèrie més vista de la història de la televisió per cable. La tercera temporada va mantenir en el primer lloc del producte més vist de la televisió de pagament a tot el món, superant a tots els competidors en els principals mercats i millorant les dades d'audiència de les temporades anteriors.

Quarta temporada en 2 parts

La quarta entrega comptarà amb 16 episodis que s'emetran en dues parts: un primer lliurament de 8 episodis que s'estrenarà el 14 d'octubre i una segona part, que tornarà al febrer de 2014.

En relació a la trama, Rick Grimes (Andrew Lincoln) i la resta de supervivents continuaran la seva batalla per sobreviure davant l'amenaça que suposen els caminants i els grans perills que representen també la resta d'humans. En els nous capítols, el grup de Rick després d'alliberar i acollir els habitants de Woodsbury de les mans del Governador, Philip Blake (David Morrissey) en el final de la tercera temporada, hauran de posar en marxa una nova comunitat sota l'aparent seguretat de la presó on viuen. La felicitat però, els durarà poc quan els caminants i una amenaça que encara no han conegut intentin de nou traspassar els murs. La quarta temporada també introduirà alguns nous personatges com Bob Stookie (Lawrence Gilliard Jr., The Wire) i personatges secundaris com Carl (Chandler Riggs) prendran més protagonisme en la trama. En el cas del fill de Grimes s'haurà d'enfrontar a la culpa d'haver assassinat un jove a sang freda. Basada en el còmic homònim de Robert Kirkman, The Walking Dead, ja ha aconseguit dos premis Emmy al Millor Maquillatge i una nominació als Globus d'Or com a Millor Sèrie de Drama.