L'actor Michael Vartan, més conegut com Michael C. Vaughn, l'agent de la CIA que interpretava a la sèrie Alias, és una de les tres noves incorporacions que es van anunciar el dimecres passat per a la segona temporada de Bates Motel, la sèrie de televisió basada en la famosa pel·lícula d'Alfred Hitchcock, Psicosis. També es sumaran al repartiment Rebecca Creskoff (Hung) i Kenny Johnson (The Shield).

Michael Vartan interpretarà George, un recent divorciat encantador que s'enamorarà de Norma Bates. Al costat d'ell hi haurà la seva germana, Christine (Rebecca Creskoff), que es convertirà en la millor amiga de Norma i la introduirà en l'alta societat del fictici poble d'Oregon: White Pine Bay. El tercer fitxatge, Kenny Johnson, donarà vida a Caleb, el germà de la protagonista, que arribarà malgrat el distanciament que sempre han mantigut entre ells.

A Espanya, la cadena de pagament TNT estrenarà en exclusiva la sèrie que explora la joventut de Norman Bates, un dels assassins més famosos de la història del cinema. Encara que al principi l'estrena de Bates Motel s'havia anunciat per al pròxim mes de setembre, finalment el seu llançament es retardarà fins al mes d'octubre.