El programa d'entrevistes en català Gent de paraula, que dirigeix i presenta la periodista Cristina Puig per La 2 ha estat escollit com l'espai més paritari de la televisió segons un estudi elaborat per l'Observatori Cultural de Gènere.

L'informe anomenat Tenen veu les dones en el periodisme d'opinió? elaborat per l'Observatori Cultural de Gènere amb la col·laboració de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya, tenia com a objectiu "analitzar quina és la participació de les dones al periodisme català d'opinió i esbrinar si tenen veu o no a partir d'una mostra dels mitjans de comunicació amb més repercussió a Catalunya".

Tenint en compte que la xifra idònia en una societat igualitària seria del 50%, Gent de paraula obté l'índex de presència femenina més elevat pel que fa a programes televisius amb un 42,85%. Pel que fa la ràdio catalana, Ràdio 4 és "l'emissora que més ben encarrilada va cap a la paritat" amb un 34,49% de representació femenina als espais d'opinió, on destaca sobretot el programa dirigit i presentat per Xantal Llavina, Directe 4.0, que segons l'informe és l'espai radiofònic que ha obtingut la millor puntuació en paritat amb un 40%.