04 de febrer de 2015
04.02.2015

Arrenca el rodatge de "Cites"

La sèrie, situada a Barcelona, ofereix una mirada personal a les relacions de parella actuals

04.02.2015 | 17:27
Eduardo Noriega és un dels protagonistes d´aquesta nova sèrie.

S'inicia el rodatge de "Cites", una sèrie de de Televisió de Catalunya, amb producció d'Arca Audiovisual (Grup Fílmax), que combina drama i comèdia i es basa en el format original de la sèrie britànica "Dates", d'Entertainment One Television Internacional, creada per Brian Elsley.

La direcció és de Pau Freixas ("Polseres vermelles"), que en aquest cas comptarà amb 24 actors entre els quals Eduardo Noriega, Aida Folch, Bea Segura, Ingrid Rubio, Nausicaa Bonnín, Eva Santolaria, Laia Costa, Isak Férriz, Biel Durán i Jordi Sánchez, entre d'altres.

La sèrie, situada a Barcelona, ofereix una mirada personal a les relacions de parella actuals, aborda el món de les cites a cegues a través d'uns personatges que es creuaran entre si i que els espectadors aniran retrobant al llarg dels episodis.

En cada capítol es mostraran dues cites en què entraran en joc les pors, els secrets i les expectatives dels seus protagonistes, que busquen amor, sexe o algú que els allunyi de la soledat. A "Cites" es troben cara a cara, després de coneixe's per internet, carregats d'inseguretats i esperances: des d'una mestra de Primària que veu com s'acosten els 40 i els seus plans de vida es tornen a posposar, fins a un vidu jove, pare de tres filles, que desitja trobar un altre cop l'amor, passant per una noia que necessita resoldre els dubtes sobre la seva sexualitat.

El director, Pau Freixas, compta amb Marta Pahissa, Patrícia Font i Paco Caballero a l'equip de direcció i realització. El responsable del guió, Iván Mercadé, té el suport d'un equip de guionistes format per Patrícia Font, Miguel Ibáñez, Eric Navarro, Daniel González, Eduard Sola, Pol Cortecans i Blanca Bardagil.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema