Cristina Pedroche s'ha convertit en tot un fenomen social i mediàtic. Ara hem pogut conèixer una mica més de la noia de Vallecas a través de l'entrevista que publica Hola!

Cristina ha deixat clar que està feliç i encantada amb la vida que porta, una vida molt estressant, però que li ha donat moltes alegries. La reportera ha explicat que entén la fama que l'envolta i fins i tot li diverteix tota l'expectació que aixeca la seva persona.

Amant de l'esport i del running segueix sent la mateixa noia que va arribar a televisió fa cinc anys: "Els meus pares, la meva tieta, la meva cosina Marta i el meu cosí David són el nucli fort de la meva família", "La meva mare ve a fer-me el menjar, m'ajuda a netejar la casa i el meu pare m'acompanya a tot arreu". Malgrat l'enorme fama que s'ha conreat, Cristina Pedroche no es cansa de repetir que ve d'una família molt humil en la què el seu pare està a l'atur i la seva mare treballa com a netejadora guanyat 800 euros: "Per això tots els diners que guanyo són per a ells", ha confessat la reportera.

Des que va començar l'any donant les campanades a La Sexta, el seu vestit ha donat molt de què parlar, però també moltes crítiques ofensives cap al seu aspecte físic. "Eren vint els que em deien grassa, però les rèpliques van ser tan fortes que es va convertir en 'trending topic'". Malgrat les crítiques, Pedroche té clara la seva posició: "Si sóc una balena, sóc una balena molt sexy".

Des que la seva relació amb el xef David Muñoz saltés a la palestra, la seva repercussió és encara més gran. "Els dos som amants del running, som molt esportistes". "He conegut a algú que la seva vida és gairebé més estressant que la meva i ens compenetrem molt bé".

La reportera està gaudint del temps amb ell i a més aprenent molt de cuina, un món on ell és tot un expert: "El màxim que he fet és un sandvitx mixt". Quant al seu futur, ho té clar: "Sé que vull ser mare, però quan arribi li voldré dedicar el cent per cent del meu temps i això ara, és impossible".