Juego de Tronos: un día en el rodaje és un documental de trenta minuts de durada que mostra un dia en la producció de la cinquena temporada de l'adaptació televisiva de la saga de George R.R. Martin. L'especial sobre la gravació d'aquesta sèrie estarà disponible des d'avui al matí a la platafoma Yomvi i s'emetrà a les 21h a Canal + Series.

Amb imatges del rodatge a Belfast, Dubrovnik, Sevilla i Osuna, l'especial, que es podrà veure en versió doblada o versió original amb subtítols, revela la gran ambientació dels sets de rodatge i mostra algunes de les cares més reconegudes del repartiment de la popular sèrie, així com els desa?fiaments més íntims que es plantegen individualment durant l'enregistrament, oferint així una nova perspectiva d'una de les produccions més complexes de la història de la televisió.

Es tracta d'un aperitiu que farà més suportable l'espera als seus fans fins al 13 d'abril, quan per fi es pugui veure a Canal + Series, tan sols un dia després de la seva estrena als Estats Units, el primer episodi de la cinquena temporada en versió original subtitulada.

La cinquena temporada de Juego de Tronos s'estrenarà sense dos dels principals personatges: Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) i Hodor (Kristian Nairn), pel fet que ja han explotat tota la trama que desenvolupen durant la cinquena novel·la, Dansa amb dracs. En aquesta entrega, basada en la saga literària Cançó de Gel i Foc de George R.R. Martin, Espanya ha tingut un protagonisme destacat, en convertir determinades localitats en l'escenari d'alguns dels nous regnes.