La cadena britànica BBC canviarà el "trist" final de la minisèrie televisiva que emetrà basada en la novel·la per a adults de JK Rowling, The Casual Vacancy (Una vacant imprevista), segons va revelar ahir el diari The Telegraph. Segons aquest rotatiu, la televisió britànica hauria canviat les escenes finals de la novel·la, després que els ?guionistes de l'adaptació trobessin "trist" el desenllaç original de l'obra de l'autora de Harry Potter.

El final original de la novel·la de J.K. Rowling no ha convençut els responsables de la minisèrie, que asseguren que no està dins dels "alts estàndards de la televisió", segons The Telegraph. Sara Phelps, la guionista que va adaptar la novel·la a la petita pantalla, va dir que li havia explicat a JK Rowling de manera "molt directa" que el "depriment" desenllaç havia de canviar a la minisèrie, per por que els espectadors "desconnectessin".

La minisèrie, que arrencarà el pròxim 15 de febrer, inclourà ara "algun tipus de moment salvador" en el desenllaç, amb personatges que el faran "una mica més divertit i una mica més comprensible". Phelps, que va treballar anteriorment a Eastenders, va dir que Rowling havia acceptat el canvi i que li havia atorgat "un gran tracte de llibertat" per adaptar la novel·la.