La sèrie d'aventures de Televisió Espanyola ambientada al segle XVII Águila Roja comptarà en la seva nova temporada, que ja ha començat a gravar, amb la col·laboració especial de destacats actors, entre els quals es troben Carmen Maura i Eusebio Poncela.

La veterana actriu interpretarà Olivia, la duquessa de Fournier, una noble madura, seductora i intel·ligent que mai va seguir les normes pròpies de l'aristocràcia. Olivia és una vella coneguda de Lucrecia (Myriam Gallego), la marquesa de Santillana, i va ser qui la va introduir en l'alta societat, després de casar-se amb el marquès, quan era rebutjada pel seu origen plebeu. El retorn d'Olivia implicarà noves trames al palau de la marquesa, qui haurà de fer front a una situació del tot inesperada.

Per la seva banda, Eugenio Poncela, actor forjat principal en el món del teatre, també s'ha ?incorporat a la sèrie per interpretar Malasangre, un despietat renegat espanyol que ha massacrat les tropes espanyoles a les Amèriques.

Aquestes no seran les úniques cares conegudes de la propera temporada de la sèrie protagonitzada per David Janer i Javier Gutiérrez, recent guanyador del Goya a millor actor pel seu paper a La Isla Mínima. La ficció també incorpora Gabino Diego, Nicolás Coronado, Enrique San Francisco i Florentino Fernández. Carles Francino seguirà donant vida a monsenyor Adrián.

Águila Roja ha aconseguit ser líder d'audiència en la seva franja des de la seva estrena el 2009, amb un 21% de quota de pantalla en l'última temporada i una mitjana propera als 4 milions d'espectadors, segons va informar ahir la televisió pública en un comunicat.