Demà dimarts, el programa Saber y ganar celebrarà els seus 18 anys en antena amb una programació especial en què tots els continguts tindran relació amb l'any de començament del concurs, la seva història i els seus millors moments. A més, com ha informat RTVE en una nota de premsa, des del dimecres 18 de febrer, i al llarg de nou programes, competiran els concursants de l'any passat als quals han qualificat com a "magnífics".

Entre aquests participants hi ha María Sigueiro, Roberto Peña i Alberto Sanfrutos, tres dels concursants que van estar presents en l'especial que es va realitzar en complir el primer any d'emissió, el 1998, i que ara tornaran al concurs que presenta Jordi Hurtado, del 18 de febrer al 2 de març, per celebrar els 18 anys en antena de forma ininterrompuda.

El programa tindrà diverses seccions. La primera, "Cada sabio con su tema", serà una bateria de preguntes sobre la majoria d'edat; la segona, "La pregunta caliente", constarà de 10 qüestions sobre notícies destacades de ?l'any de naixement del programa, 1997. Finalment, a "El duelo", respondran a qüestions sobre la història del concurs i a el "El reto", els participants escolliran a l'atzar un sobre i tindran 50 segons per encertar set definicions.