Recentment guardonada amb el Globus d'Or a millor actor de drama per Kevin Spacey, guardó que se suma al de Robin Wright com a Millor actriu de drama i a tres premis Emmy, la tercera temporada de House of Cards s'estrena al complet, en forma de marató de 13 episodis a partir de les 11 h del proper dissabte 28 de febrer, en versió original subtitulada a Canal + Series.

Canal + se suma d'aquesta manera al model de Netflix, plataforma que ja va estrenar de cop tots els episodis de la segona temporada d'aquesta ficció, i que té previst fer el mateix amb la tercera el proper 27 de febrer. Només un dia després, la ficció es podrà veure de cop a Espanya.

Segons la crítica nord-americana, la nova temporada de la ficció segueix sent un dels thrillers polítics més despietats i addictius dels darrers anys. La cruenta escalada política de Francis Underwood ha arribat al seu zenit, però ni tan sols les parets del despatx oval de la Casa Blanca poden protegir per molt temps al recentment nomenat president ni a la seva dona l'ara Primera Dama, Claire.

Aquesta nova temporada compta amb dos episodis dirigits per Agnieszka Holland, realitzadora i guionista de pel·lícules com Olivier, Olivier, El jardín secretoCopying Beethoven. El repartiment el completen Nathan Darrow com el guardaespatlles Edward Meechum, Mahershala Ali com Remy Danton, i Jimmy Simpson com Gavin Orsay, entre d'altres.

Els nous episodis de la ficció arriben amb retard, després que per alguns problemes amb la producció, s'iniciés el rodatge el juny de ?l'any passat.