20 de febrer de 2015
20.02.2015

La CCMA unifica les delegacions dels seus serveis informatius

Isabel Pasqual i Albert Requena seran des de dilluns delegada i subdelegat per la demarcació de Girona

20.02.2015 | 07:25

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va aprovar ahir, a proposta del seu president, Brauli Duart, la unificació de les delegacions de Tarragona, Lleida i Girona dels serveis informatius de TV3 i Catalunya Ràdio per adaptar-ne les estructures i millorar l'eficiència dels recursos disponibles.
Segons va informar ahir en un comunicat la CCMA, el nou model de confluència d'informatius implantat a les delegacions, que es va iniciar amb les corresponsalies internacionals i la delegació de Madrid, té l'objectiu de potenciar la col·laboració entre els mitjans i la creació i difusió de continguts de manera transversal i multiplataforma.
En aquest sentit, i amb efectes a partir del pròxim dilluns, 23 de febrer, Isabel Pasqual i Albert Requena, a Girona; Carolina Gili i Roser Perera, a Lleida, i Coia Ballesté i Anna Massip, a Tarragona, en seran delegades i subdelegats. Les redaccions de les noves delegacions dels serveis informatius de la CCMA treballaran unificades orgànicament i funcionalment a partir d'aquests nomenaments i, en una segona fase, s'adaptaran les instal·lacions perquè al més aviat possible, i en funció de les característiques de cada seu, comparteixin un espai únic a cada delegació.
L'eix vertebrador d'aquesta iniciativa comporta implantar la millor manera de compartir informació i recursos, en la línia ja iniciada per la CCMA d'un model empresarial basat en una única societat de mitjans.
Amb aquesta mesura es vol potenciar la col·laboració entre els mitjans i la creació i difusió de continguts de manera coordinada, transversal i multiplataforma, guanyant eficiència de producció, tècnica i administrativa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook