Alaska i Santiago Segura són la "estranya parella" que s'instal·larà a la franja de late night de La 1 de TVE a partir d'avui, a les 00.15 h. El programa Alaska y Segura pren el relleu del format de Televisió Espanyola després Torres y Reyes i Alaska y Coronas. El talk show en directe compta amb nou nom i amb nou presentador, Santiago Segura, per a aquesta nova etapa que, després de dues temporades a La 2, passarà a emetre's a la cadena principal de la corporació pública.

El format repeteix la fórmula dels seus antecessors, amb entrevistes, convidats i seccions fixes que abordaran el tema general que centri cadascun dels programes. Un cop més, la parella de presentadors es complementarà a la perfecció: al carisma d'Alaska s'uneix l'humor i la proximitat d'un Santiago Segura que torna a TVE com a presentador, després de diverses col·laboracions, la més recent com a narrador de Viaje al centro de la tele, segons ha informat la cadena.

Santiago Tabernero continua al capdavant d'aquest espai realitzat en els Estudis Buñuel de Televisió Espanyola amb equip tècnic i humà de la cadena pública en col·laboració amb La Competencia Producciones. El programa mantindrà l'esperit transgressor de les anteriors entregues i que incorporarà novetats per reforçar-lo, fer-lo més atractiu i actual segons les últimes tendències en el món de la tecnologia i la cultura.

Entre les novetats del programa, al marge del seu presentador, els espectadors adoptaran un paper protagonista, tot escollint quin serà el final de cada emissió. L'audiència podrà votar, mitjançant les xarxes socials, entre les situacions més absurdes que proposaran els presentadors.