El cineasta David Trueba prepara una sèrie sobre l'amor i la crisi de parella, actualment en fase de desenvolupament, per a Movistar TV, segons ha informat la plataforma televisiva de pagament. En paraules del guanyador dels Goya de l'any passat per Vivir es fácil con los ojos cerrados, la sèrie serà "una història sobre parelles en edats diferents, que travessen un moment de crisi o que traspassen aquesta frontera que separa l'amor del que ve després de l'amor". "Hi haurà espai per a l'humor, la tensió i tot el que es creui en la vida dels personatges", ha afegit, segons la mateixa nota, qui també acaba de publicar una nova novel·la anomenada Blitz.

El fitxatge de Trueba per part de Movistar TV s'uneix al del guanyador dels Goya d'aquest any per la pel·lícula La isla mínima, Alberto Rodríguez, que prepara un thriller ambientat a la ciutat de Sevilla del segle XVII, assolada per la tragèdia provocada per una epidèmia de pesta bubònica.

El productor José Antonio Félez i el guionista Rafael Cobos també s'han sumat a aquest ambiciós projecte que té previst iniciar el seu rodatge entre finals d'aquest any i principis del següent, i que encara no té títol. La plataforma televisiva de Movistar suma aquesta aposta per la producció pròpia a un catàleg aliè en la qual destaquen sèries com Better Call Saul, l'spin off de Breaking Bad, Transparent i Penny Dreadful.

La plataforma segueix apostant per la producció pròpia, amb l'objectiu de seguir el model del portal nord-americà Netflix, el gran gegant de la ficció als Estats Units amb un negoci que ja comença a creuar fronteres. Tal i com van anunciar els seus responsables, Movistar TV vol apostar fort per la ficció, ja sigui amb la compra d'èxits internacionals, com amb la producció de ficció pròpia.