La periodista Pepa Bueno serà l'encarregada de presentar a Cuatro la nova temporada del programa d'entrevistes Viajando con Chester, després de la marxa de Risto Mejide, segons va informar ahir Mediaset España. Aquesta quarta entrega del programa d'entrevistes, que la cadena té previst començar a gravar en les pròximes setmanes, és un projecte davant el qual Bueno se sent "encantada", segons declaracions facilitades a la nota de premsa.

"Conversar és avui un luxe, un privilegi. I estic encantada de donar-me el gust", va afirmar la periodista, que actualment dirigeix i presenta al costat de Gemma Nierga el programa Hoy por hoy de la Cadena SER i ha intervingut com a col·laboradora en el programa d'actualitat de Telecinco Un tiempo nuevo.

De la mà de la periodista, la quarta temporada de Viajando con Chester continuarà apostant els diumenges a la nit per "la xerrada distesa com el mitjà idoni per mostrar reflexions i aspectes poc coneguts de diferents personalitats de la societat espanyola". Així, en aquesta nova etapa, els espectadors tindran l'oportunitat d'aprofundir tant en els perfils dels convidats com en la seva presentadora, assenyala la cadena.