La marca de cerveses Estrella Damm ha donat a conèixer aquest dimecres el tràiler de l'anunci d'aquest estiu, que comptarà amb la presència dels actors Dakota Johnson, Quim Gutiérrez i Natàlia Tena i estarà ambientat a Eivissa. La direcció va a càrrec del director de cinema Alejandro Amenábar, que aquesta tardor presenta 'Regresión'. El curtmetratge, que estrenarà la seva versió sencera el proper 15 de juny, està ambientat a Eivissa i explica la història de Rachel, una turista interpretada per Johnson que arriba a l'illa i fa amistat amb un grup d'amics que hi passen l'estiu i amb qui gaudeix del sol, l'amistat i la cervesa. D'altra banda, la cançó serà 'Our Place' de la cantautora Maïa Vidal.

L'actriu Dakota Johnson ha protagonitzat aquest estiu '50 ombres de Grey' mentre que Quim Gutiérrez ha protagonitzat pel·lícules com 'Anacleto, agente secreto', '3 Bodas de más', 'Primos' i 'Azul oscuro, casi negro'. Per la seva banda, Natalàlia Tena ha participat a '10.000 km' de Carlos Marqués-Marcet, 'Joc de Trons' i 'Refugiados'.

El guió del curtmetratge, que porta per títol 'D'acord', ha estat escrit pel mateix Amenábar juntament amb Oriol Villar, que torna a encarregar-se de la direcció creativa de la campanya de la marca. Altres membres de l'equip són el fotògraf Edu Grau, que ha participat a 'Suite francesa', 'A single man'' i 'Buried') i la directora d'art Ana Alvargonzález, que va guanyar un Goya per 'Pa Negre'.

El director Alejandro Amenábar ha explicat que l'anunci "intenta reflectir i fer sentir valors que estan íntimament relacionats amb el Mediterrani" i que espera que desperti entre els espectadors "aquest esperit i sociabilitat i optimisme".