Des que va sortir a la llum l'escàndol de Luis Bárcenas, el seu fill Guillem, o Willy com l'anomenen els seus amics, s'ha convertit en un fenomen mediàtic.

El jove, que està provant sort en el món de la música amb el seu grup 'Taburete', ja va fer breus aparicions al programa 'Punto Pelota' i també va ser entrevistat a Telecinco, donant a entendre que li agradava el món de televisió.

Sembla, però, que no tots els formats són del grat de Willy, qui, segons publiquen diversos portals, hauria rebutjat una suculenta oferta econòmica per a participar a l'edició actual de 'Supervivientes'. Segons Vertele, el programa li hauria ofert al voltant de 17.000 euros setmanals per viatjar a l'illa dels famosos.

Altres rebutjos

Hi ha altres famosos que tampoc han volgut participar en el 'reality' aventurer de Mediaset. Jesulín de Ubrique, Alaska o Mario Vaquerizo són alguns d'ells. Víctor Sandoval també va ser temptat. El presentador, molt agraït, va decidir rebutjar l'oferta per culpa del seu pànic al mar i als insectes.

D'altra banda, Mila Ximénez, Chelo García Cortés, Nagore Robles o José Manuel Parada són alguns famosos que, al contrari que els anteriors, sí desitjaven convertir-se en supervivents, però finalment van ser descartats, provocant una profunda decepció en alguns d'ells.