La periodista Sandra Barneda, actual conductora del programa de debat i actualitat Un tiempo nuevo, tornarà als matins de Telecinco per posar-se al capdavant d'El programa del verano, per tercer any consecutiu. L'espai, com en anys anteriors, pren el relleu a la graella de la cadena del magazín El programa de Ana Rosa, que descansarà fins a la temporada que ve, coincidint amb les vacances de la seva presentadora Ana Rosa Quintana, segons va comunicar ahir, en una nota de premsa Mediaset España.

La temporada passada El programa del verano va mantenir el lideratge de la programació matinal estival, amb una mitjana del 16,1% de share i 455.000 espectadors, imposant-se en 2,7 punts al seu principal competidor, l'Espejo Público d'Antena 3, que per als mesos de calor també compta amb rostres diferents.

D'altra banda, Mediaset també va informar que actualment s'està remodelant el programa Un tiempo nuevo, que molt aviat es traslladarà a Cuatro. Per afrontar aquesta nova etapa de l'espai, que no ha pogut competir en la graella nocturna del dissabte amb el reeixit La Sexta Noche, comptarà amb una sèrie de novetats, entre les quals, nova presentadora.