La Direcció General de Ràdio Televisió Castella-la Manxa ha demanat al fiscal que investigui els enregistraments realitzats "d'amagat i de manera irregular" a la directora de Continguts Informatius, Victória Vigón, i que es pronunciï sobre l'actuació del comitè d'empresa de l'ens públic.

En un comunicat, la Direcció de l'ens autonòmic ha respost a les gravacions que han servit perquè la Inspecció de Treball obri una infracció "molt greu" pel "menyspreu generalitzat" que Vigón va demostrar al treball dels professionals de l'ens públic, segons la resolució de la Inspecció difosa aquest passat dilluns. La direcció de RTVCM considera que la seva "obligació" és preservar el dret constitucional a la intimitat i a la pròpia imatge i veu de tots els seus treballadors.

En un comunicat, la corporació afirma que "la intervenció il·legal de converses privades alienes de manera continuada en el temps, per editar-les i utilitzar-les en benefici i utilitat propis, constitueixen una innegable violació del secret de les comunicacions" segons l'article 18 de la Constitució. Per si els fets poguessin constituir un delicte de revelació de secrets, l'ens al·legarà davant l'acta de Treball la nul·litat de les proves perquè s'han obtingut "vulnerant drets fonamentals".