La parella formada per Alaska i Mario Vaquerizo tornarà a la televisió amb el seu reeixit format Alaska y Mario. Segons informava ahir el diari El Mundo, el reality sobre la vida de la parella de músics estrenarà a la MTV la seva quarta temporada. A diferència de les dues primeres edicions, les noves entre?gues del programa ja no es podran veure en obert, atès que la MTV va ?desaparèixer a la TDT amb l'últim tancament de canals.

El comiat del canal de l'oferta televisiva en obert va ser un dels principals motius que van fer interrompre el projecte, que en les seves dues primeres temporades va recollir un notable èxit d'audiència. Altres programes de MTV també van desaparèixer de la seva graella com a conseqüència de la sortida de la TDT, com és el cas de l'exitós i polèmic Gandia Shore.

No obstant això, el canal del grup nord-americà Viacom, que ara es pot veure a través de les principals plataformes de pagament, ha tornat a apostar per les aventures de la parella. L'última emissió del reality es va emetre l'11 de juliol de 2013, i va girar entorn de la celebració del cinquantè aniversari d'Olvido Gara. Des de llavors, la cantant ha seguit a la petita pantalla, de la mà de Televisió Espanyola, on va conduir Alaska y Segura.