L'emissora en línia iCat.cat i el canal 33 transmetran més de 50 concerts i sessions del Sónar 2015 en streaming d'àudio i de vídeo al portal dedicat al Festival Internacional de Música Avançada, Sónar Experience. Per tercer any consecutiu, iCat.cat és l'emissora oficial del Sónar Barcelona i emetrà en streaming més de 50 concerts durant els dies 18, 19 i 20 de juny des dels dos recintes de Fira Barcelona, que són escenari del Sónar de Dia i el Sónar de Nit.

Els concerts d'àudio es podran seguir per iCat.cat des que el festival obre les portes al migdia fins al final de cada jornada, a les set del matí, a través del canaliCatTrònica, especialitzat en la música electrònica més creativa catalana i internacional. Hot Chip, Skrilex, Kiasmos, Jimi Tenor, BADBADNOTGOOD, PXXR GVNG i Niño de Elche són alguns dels concerts del Sónar 2015 que es podran seguir a iCat.cat, tant al web com a les aplicacions mòbils del canal.

iCat.cat i el 33 també oferiran al voltant de 35 concerts en streaming de vídeo del festival, amb la transmissió de caps de cartell com Róisín Murphy, Jamie xx i FKA Twigs. Els dos canals també han posat en marxa un concurs perquè els usuaris visquin el Sónar d'una manera única. Els guanyadors poden aconseguir abonaments VIP i entrades de dia si publiquen una foto o vídeo on apareguin bessons a Twitter o Instagram amb l'etiqueta #SONARiCat33 i mencionant un amic.

Aquests continguts premium del Sónar són accessibles des del portal Sónar Experience, publicat aquests dies pels canals culturals de TV3 i Catalunya Ràdio. A banda dels concerts, també hi ha tots els continguts relacionats amb el festival emesos per la ràdio i la televisió públiques. En aquest espai compartit per iCat, el 33 i el Sónar, es posa a disposició dels usuaris material audiovisual relacionat amb el festival des del seu naixement, el 1994, fins a l'edició actual.