Els actors Quim Gutiérrez, Aura Garrido i Oona Chaplin protagonitzaran la minisèrie de Telecinco El hijo de Caín, una història d'amor, odi, lleialtat i traïció a l'entorn del terrorisme d'ETA basada en fets reals. Dirigida per Salvador Calvo i amb guió d'Alejandro Hernández, la producció està basada en la novel·la homònima de Rafael Vera, secretari d'Estat de Seguretat entre 1984 i 1994 que va ser condemnat per la seva implicació en la financiació dels GAL.

L'acció d'El hijo de Caín gira al voltant del personatge d'Eloy, interpretat per Quim Gutiérrez (AzulOscuroCasiNegro, Primos, Tres bodas de más), que a principis dels anys 80 es trasllada voluntàriament a la caserna ?d'Intxaurrondo a Sant Sebastià, obsessionat amb l'idea de combatre el terrorisme d'ETA, segons va informar ahir Mediaset Espanya mitjançant un comunicat.

En un clima de tensió, por i violència, enmig dels anys més sanguinaris de la banda terrorista, Eloy es veurà inesperadament atrapat entre l'amor de dues dones: la seva esposa Mercedes, a qui dóna vida Oona Chaplin (Juego de tronos, Sherlock, Black Mirror), que l'espera a Madrid, i Begoña, la jove propietària de la pensió on s'allotja, interpretada per Aura Garrido (El Ministerio del Tiempo, Física o química, La pecera de Eva).

Segons la mateixa nota, la sèrie, que produeix Telecinco en col·laboració amb Boomerang TV, començarà el seu rodatge a principis del proper mes de juliol en diversos enclavaments d'Astúries, Euskadi i Madrid.