Ruth Jiménez, l'ex de Risto Mejide, va acudir a la Passarel·la 080 de Barcelona i va decidir parlar d'amor, encara que si escau del desamor que ha viscut amb el presentador de 'Al Rincón de Pensar'.

La presentadora va aclarir que està totalment recuperada de la seva ruptura amb el pare del seu fill, Risto Mejide, i que el publicista és lliure per fer el que vulgui en la seva vida.

PREGUNTA: T'ha sorprès la notícia que s'ha publicat del teu ex amb la noia joveneta?

Ruth Jiménez: A mi ja no em sorprèn res en aquesta vida.

P: Nosaltres pensàvem que estava amb Carla Nieto quan se suposava que s'estava reconciliant amb tu i ara sembla ser que està amb una altra noia, Com t'has quedat?

R.J. : Li has de preguntar a ell. Cadascú viu segons els seus valors i la seva forma de ser. Ell té la seva vida i jo la meva.

P: ¿Això dels valors vol dir que estàs descobrint un nou Risto amb les coses que fa?

RJ: No, és que ell i jo tenim una relació vitalícia perquè tenim un fill en comú i mai vaig a parlaré del pare del meu fill. Ell té la seva vida, la viu com vol, i no opinaré. És el pare del meu fill i tenim una bona relació. Hi ha respecte, de veritat us ho dic hi ha un espai en comú per als tres per tractar els temes del fill i és així.

P: Va haver-hi unes fotos que van fer pensar que podria haver-hi una reconciliació entre vosaltres, Només van ser unes fotos o pot tornar l'amor?

R.J. : Mira jo no sé què passarà demà però jo crec que hem oblidat el passat i els dos tenim ganes de refer les nostres vides i mirar el futur. Tenim ganes de tenir algú al costat que ens estimi i que respecti al nostre fill. En una relació de molts anys passen moltes coses i hi ha amor i desamor. Jo em quedo amb molt d'agraïment i molt d'amor.

P: Has passat pàgina?

R.J. : Sí, jo sí que he passat pàgina

P: Creus que fa aquestes coses per cridar la teva atenció?

R.J. : Que va, que va. Jo que sé, serà la crisi dels 40. Jo que sé, no tinc ni idea. 19 anys, ja és la segona amb 19 anys així que no deu ser casualitat, no sé. La teoria la fareu vosaltres.